Coşul tău

Nu există produse adăugate.

Povestea noastra

 

Am fost întotdeauna magnetizați de lucrurile facute de designeri si de parfumuri, dar nu am fost întotdeauna mulțumiți de preț! Așadar, misiunea noastră a fost clară – Crearea parfumurilor frumos mirositoare, inspirate din cele mai bune de pe piață, dar la un preț accesibil. Designer Fragrances se referă la „simțul luxului la un preț accesibil”.

Am fost inovatorii de pe piață pentru odorizantul nostru de mare putere „Blast Can™”, cu care am început călătoria noastră minunată către toate lucrurile care au la bază un miros.
 
A fost nevoie de foarte mult timp și răbdare, desigur, aromele fiind prioritatea numărul 1! Ne aprovizionăm esențele de la cele mai bune case de parfumuri din lume, ceea ce ne permite să avem parfumuri atât de minunate.
A fost implicat atât timp cât și grijă pentru ca imaginea și în ambalajul noastru, să transmită un design curat și elegant. Indiferent dacă ești acasă, în mașină, la birou sau în mișcare, acest odorizant este partenerul tău de încredere. Poți să-l folosești pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă în interiorul locuinței tale sau pentru a învălui mașina ta într-o aromă proaspătă și rafinată.
Ne-am mutat acum în prima noastră gamă de îngrijire personală sub forma spray-urilor noastre pentru corp, pentru care am primit feedback pozitiv și abia așteptăm să vedem unde putem duce brandul în viitor! Întotdeauna inovăm și încercăm să ne ramificăm în diferite produse pe bază de parfum. Lucrând la Designer Fragrances, este important să ai un simț bun si rafinat! Așadar, urmăriți această pagină pentru alte lansări de produse și mai interesante!

Newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente vânzări, lansări noi și multe altele